Publicerad i Utflykter och äventyr

En torsdag på Sandön

Min vän Alicia brukar komma på spontana och roliga idéer och en torsdag i juni så hade vi bestämt att åka tunnelbana-buss-båt i flera timmar för att gå på en guidad visning ute på Sandön i Stockholms skärgård. (En mycket rimlig aktivitet för två unga pensionärer) En oväntat magisk dag som innehöll alla gamla hus en någonsin kan önska, perfekt väder, våfflor med jordgubb/citron/nutella samt medhavd matsäck och nyfikenhet.

Små väderbitna fiskarstugor som jag tror används som förråd. Jag älskar hur de är helt udda i storlek och sitter ihop med varandra lite här & där.

Vi gick på småsmå grusgångar och överallt var det olika blommor som harmoniserade med färgerna i omgivningen.

Så gick vi uppåt mot den högsta platsen på ön och njöt till hundra procent av den sagolika tallskogen som bredde ut sig.

Efter att rundturen var slut beslöt vi oss för att gå ännu ett varv för att inte missa något och hinna fotografera lite extra. Här speglar de små vågorna i sanden de små vågorna i molnen, så vackert. Och doften, hav och salt och skärgård och sol. Sån dröm.


Orkar knappt så fint det var och hur vidunderligt vackert naturen är. Här lyckades jag fånga Alicia in action också.

Som vanligt när jag umgås med henne så blir jag så peppad och taggad till tusen att ta vara på min kreativitet och mitt konstnärliga uttryck så nu har jag lovat mig själv att fortsätta med bloggen igen. Så får det utveckla sig under tiden till vad än det behöver vara men min lilla plats på internet blir det oavsett.


Cecilia

2 reaktioner till “En torsdag på Sandön

  1. Så fina ögonblick och minnen du samlat från världens bästa dag!! Jag blir så glad att få läsa dina reflektioner och tankar igen ❤

    PS älskar att kommentarsrutan ser ut som ett gammalt brev!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s