POP Containers

Jag tycker mycket om att organisera och sortera, allt från att färgsortera bokhyllan till att ställa kryddorna i alfabetisk ordning. Det låter ju inte direkt som två ytterligheter nu när jag beskriver det men jag tycker helt enkelt om att ordna olika saker för att lättare få överblick över allt.

Eftersom renoveringen inte kommer bli färdig de närmsta veckorna så försöker jag hålla kaoset under kontroll så gott det går. Vi var på Imerco (Danmarks motsvarighet till Cervera) och hittade behållare som jag sett florera mycket på Instagram. Med 40% rabatt på vad vi gissar är utgående modeller så slog vi till. Att ha mjöl och socker i sina vanliga påsar passar mindre bra i ett hushåll bestående av två personer som spiller, allt.DSC03765
Såhär har det sett ut hittills, bakingredienser har fått trängas i och utanför en liten korg.

DSC03735
Här är behållarna! POP Containers heter de och är ifrån märket OXO. De fungerar som så att man trycker på en knapp uppe på locket som ”poppar” upp och blir till ett handtag. När man trycker ner den igen så sluts behållaren och blir lufttät. Kan ha en orimlig rädsla för att få husdjur i mjölet så det känns som en bra grej med lufttäthet.

dsc03770.png

Tada! Mjöl, havregryn, socker, proteinpulver, kokosflingor och till och med pasta lyckades jag få ner i burkarna. Så skönt att kunna se vad man har, kunna stapla och få en bra överblick. Anyday now ska vi nämligen bygga ett skafferi så jag tänker mig att detta kommer passa in perfekt!

Annonser

2 reaktioner till “POP Containers

  1. Så himla snyggt Cecilia, och praktiskt! Blir galen på att det alltid rasar ut små oformliga påsar ur skafferiet och runda glasburkar har ju knappast den mest förvaringseffektiva formen. Det här var jättebra tips!

    Gilla

    1. Runda glasburkar är jättefint men inte helt praktiskt alla gånger! Jag gillar att ställa oformliga grejer i typ som en låg korg eller så så kan man gruppera olika varor tillsammans och det är lättare att lyfta ner. Om man inte vill investera en halv månadslön för att byta alla behållare hehe

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s