28/6 Att visa upp sig

Det känns fortfarande konstigt att ha en blogg som handlar om vad jag gör, vad jag skapar. Det känns märks att jag inte fokuserar 100% på skapandet med tanke på att jag senast uppdaterade för åtta veckor sen. På internet så har skrivandet varit min huvudsakliga grej, jag är medlem på så många poesisidor och det finns tusentals dagboksinlägg utspridda i internets alla vinklar och vrår. Så fort det ska in med bilder och redogörelse och inte för mycket personligt svammel så tar det emot.
Men skam den som ger sig!

En visuell sammanfattning av det som blev resultatet av ”sista minuten”-projekten som avslutade min sista(!!!) slöjdkurs på min lärarutbildning.

IMG_9650
En påbörjad 1800-tals korsett gjord av ett magiskt gammalt påslakan från IKEA.

img_9651.jpgToile till korsetten, det beigea tyget var ändringen vi behövde göra för att kilarna skulle hamna på rätt plats. Meckigt men kul.

IMG_9652
En av två böcker som jag gjorde, denna har inte hunnit få pärm ännu men den med pärm har jag redan lyckats ge bort i present. OBS gamla tapeter fungerar jättebra som omslag runt pärmen.

img_9653.jpgOch min första kniv. Eller ja, början på ett skaft till en kniv.

Vi hade kanske 6 dagar schematlagt till att utforska/utveckla det som vi ville så jag försökte få med så mycket jag kunde. Nu är det skönt med sommarlov så att jag kan ägna mig åt att måla lite.

Som avslut så var jag inne hos symaskinsförsäljaren vid Odenplan eftersom jag inte kommer överens med min nuvarande symaskin. De maskiner jag kan tänka mig att hantera hamnar på mellan 5000-7000kr så det blir till att spara liiite mer än jag trodde.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s