21/4 – Svepasken och självförtroendet

Ja uppenbarligen så fungerar det inte för mig ännu att ha en specifik dag som jag publicerar på och något självporträtt har det inte blivit av. Istället så tänkte jag fortsätta publicera allt kreativt jag gör, när jag har lust med det.

På utbildningen nu så har vi haft en vecka av svepteknik och karvsnitt. Eftersom mitt självförtroende i träslöjd är halvbra så har jag beslutat mig för att göra en ganska traditionell svepask i rödbok med botten och lock av lind. Jag har på denna vecka lyckats hyvla bort halva mitt material och sågat spånskiva i tre dagar. Men ändå kommer jag framåt.

Det är märkligt hur segt det är att arbeta i material som gör som det själv vill men hur häftigt det är när man får flow.


Nu limmas delarna ihop och jag ska arbeta vidare på locket. På tisdag är det redovisning så kanske slänger upp något då 🙂

Annonser

3 reaktioner till “21/4 – Svepasken och självförtroendet

 1. MEN WOW!!!! Vad himla fin den blir och vad roligt det ser ut! Fast jag vet exakt hur jävligt det är, hur många skrubbsår och skärsår och vredesutbrottssår en får (rim) av att jobba i trä. Blev trots det himla inspirerad!

  Men alltså står du vid en ”skambänk”? Vad har du gjort för att förtjäna det!

  Gilla

  1. Tack! Jag gillar trä men precis som du skriver så kommer det med många smärtsamma baksidor.

   Haha tänkte inte ens på att det syns på bilden men tror att det är en bänk som inte längre går att höja eller sänka pga trasig så att den får skämmas. Så jag har skött mig!

   Gilla

 2. Det är nån bugg som gör att jag inte kan kommentera inlägget med murbroderiet, då det kommer också här!

  Så himla roligt att du samlar broderiets olika steg såhär! Blev jätteinspirerad när du visade mig och har varit sugen på att göra nån slags applikationskollagebroderibild sen vi sågs. Du får lära mig väva band också! Dödsfint!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s